Monday, October 4, 2010

.weekend yang sangat pack.

jumaat; penat layan tetamu dan kemas rumah hingga lewat malam. (no picture)

sabtu; lepas kelas menjahit, terus ke hospital putrajaya melawat anak buah yang tersedak susu. nasib baik di panjangkan umur. masa kami datang, nampak sihat dan cargas sekali. siap sepak-sepak bola macam ward tu padang bola sepak. hee.

amsyar, kenapa tangan tu?

amsyar dengan bola-bola nya.

siapa sakit ni? ;p

balik dari tengok amsyar, bergegas ke klang pula. rumah mak ngah. oreo cheese cake dia superb gila! sumpah sedap. dah kenyang, kami ke rumah syamil (kawan im) pula. banyak gila makanan. aku makan laksam sahaja. tak larat nak makan benda lain lagi dah. malam ada wedding dan open house lagi? perut, oh perut. huhu.

bawa bella, sebab nak hantar ke uitm sekali. dia ada test hari ahad pagi. kesian~

kenapa saya nampak gemuk? ;o

im nampak kurus kann? :D

ahad pula, bangun pagi lagi? terpaksa, siap-siap balik rumah in law then terus ke nilai 3. bawa orang JB jalan-jalan. tengah hari balik rumah siap-siap terus ke rumah ode. ingat ada open house, rupanya kenduri tahlil. nasib baik datang lewat, kalau tak buat malu je pakai jeans. haih. dan tak sempat tangkap gambar dengan bie. lupa!
-.-
dalam pukul 4pm terus ke shah alam ambil bella dan bawa pergi sunway. memang tujuan utama mahu beli purse baru. hee. sampai-sampai, jumpa kedai yang dicari, terus terjah. dah puas dapat purse baru, jalan-jalan masuk jusco pula, membeli belah lagi. addicted beli benda tu. tapi tolong la zeera, sudah-sudah la membeli belah benda tu okay? bulan-bulan depan takpe. hehe. tapi saya dah buat savings. tu yang belanja sedikit tu. hee. and the best part is kalau bawa bella keluar, nanti dia belanja makan. sebab dia kaya. haha. thanks bella! :D

selipar jepun juga selesa bila ke sana sini.

cantik! tapi flash kacau la.

si dumuk dan si kurus. ;p

berlemuih muka!

adeq, cubaan anda untuk menjadi comel was failed. HAHA. ;p

2 comments:

Ali Imran Sarmin said...

huhu.. ape ni.. gambar same je ngan blog saya!

lalaluna said...

perlu ke cubaan untuk menjadi comel kalau memang siap sedia diri ini comel? BAHAHAHAHAHA!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio