Friday, October 22, 2010

.aqeel birthday party.

bila tengok kat dashboard, ramai dah update belog. aku je malas nak update belog kan? haih. bukan malas, tapi tak berkesempatan nak update doh. haih. keBiZian melanda diriku di office. okay, hari ini saya mahu update belog, dan sedang di update. tunggu okay. hee.

tanggal 15 Oktober 2010 adalah birthday Aqeel Shah; anak buah azfar shah. hehe. maka, ummi dan ayah tercinta membuat majlis sambutan hari jadi pada keesokan harinya iaitu pada 16 Oktober 2010. mari layan picture yang diambil dari page fb kak ekin aka ummi aqeel. hee.

aqeel berkata: uncle ni best la! hehe. ini uncle saya; nama dia azfar. ;p

ini ummi aqeel. aqeel suka buat muka pelik. tapi bila dia senyum, sumpah comel! :D

kek cantik. kan?

aqeel tak mau pakai topi badut ni la ummi. hehe.

kami bagi bantal ni untuk aqeel tau abg ameer. pasai apa abg ameer suka teramat? hehe.
masa ni kami dah pulang. sebab ali tak sedap badan. lulut cedera. hmm.

:)

i love this one. :)

sara, fara, zeera. semua RA belakang.

kami akhiri dengan picture kami yang cantik. HAHA. tolong jangan muntah please. :D

okay, dah update belog. hehe.

2 comments:

SEPI HARUM said...

giler comei..aku x muntah pun..hahaha

Ali Imran Sarmin said...

:)

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio