Tuesday, September 30, 2014

.4 month old young boy.

semalam, mama bawa adik pergi check up. berat adik naik sikit je. kenapa dik? mama rasa adik minum susu banyak je. kenapa berat naik sikit sangat? janganlah bagi mama risau. mama sorry kalau mama selalu stress. malam tadi asal adik bergerak je mama bagi susu. selalu adik tidur lena, mama pun lena. malam tadi mama kerap terjaga. abang Aaris pun sama, meragam je tak tidur lena. Mama love you adik :*


gambar Ahad lepas. nak pergi wedding. dah lama tak pergi wedding. selalunya baba bz ada event, so last week tak ada event so pergi kenduri kahwin kawan baba. bedak capuk-capuk zeera oi. nak cepat punya pasal. haih.

Ya Allah serabutnya bawa dua orang anak pergi wedding. dengan Aaris meragam (bilanya dia tak meragam tah) nak tidur so tak dapat apa dia nak dia pun melalak. tu kan kekuatan dia -.-"


handsome like daddy. handsome ke daddy baba kita? haha


makin lama makin pelik kenapa tak nampak muka mama, nampak casing pink ni je? teehee


ni hari Sabtu. pagi pergi car boot sale dekat PTSL, UKM. petang pergi Presint 16 ambil sijil kursus kahwin makdeq terus ke Alamanda. makdeq nak handbag baru katanya. kemain suka Aaris dapat naik benda ni. tiap kali nampak "tu nak, tu nak" ulang doploh juta kali selagi tak dapat naik. haha. adik muka terkejut sokmo. hihi.

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio