Tuesday, January 3, 2012

.teringin dan keinginan.

nak apdet belog lagi boleh?

belog kan macam diari, maka nak cerita semua di sini!

ekseli, teringin nak beli jam FOSSIL. kotak dia lawau-lawau kan? motip?
besides, jam FOSSIL yang murah ni dah pecah T_T
but yet, aku still pakai even incik somi kata macam orang miskin! jahat gila kan?

then, teringin iPhone 4. sila kumpul duit singgit sehari from now :p
tak pun Samsung Note :') tapi BlackBerry tak mau jual. sayangggggggg!
reason nak tukar ke iPung is the camera.
tak payah hangkut dslr ke mana-mana dan dengar incik somi mengeluh bila suruh bawa dslr -_____-

tapi semua ini tidak penting, yang penting sekarang menabung untuk keperluan baby di dalam perut ini. duit nak beli kambing kena fikir, kenduri-kendara, door gift and what so ever kan? maka biar lambat asal dapat :)
*senyum lebau-lebau untuk sedapkan hati sendiri.

but part paling sedih is, dulu pakai t-shirt saiz S sekarang memang tak muat dah! la ni pakai t-shirt incik somi saiz L yang jenis fitted punya. gila gemuk kau zeera! tapi tak kan t-shirt pun nak beli within pregnancy kan? so the membazir, so kita gunakan barangan terpakai. kalau baju kerja pun aku tak tumpu pada baju pregnancy, aku suka beli baju yang lebar di bawah. bila tak pregnant pun still boleh pakai. rasa macam sweet sangat share baju dengan incik somi, padahal incik somi dah tak muat baju-baju tu. HAHA.

4 comments:

iizla said...

betol2..skrg bila dah jadik ibu ni, keinginan kita letak kat tepi dulu. shopping pon utk anak2 je.. tapi Bestt!!!

zeera said...

hehe. nasib baik dalam perut ni bby boy (insyaAllah) kalau bby girl gila mama dia beli baju je nanti!

AIMI SYAZWANI said...

Bila baca entry Zeera tentang pregnancy & your preparation menyambut baby! Kita yang excited! Yeps! Keinginan kita akan jatuh no. 2 Zeera. Anak yang pertama! Bila baby dah keluar nnt. Lagi nk beli mcm2 utk dia! ;)

p/s: Comel Zeera bila pregnant! Hhheee ;)

zeera said...

hehe. marilah excited bersama sebab bby sangat comel bukan? tak sabar nak tengok rupa dia ikut siapa. hihi. thanks Amy! :')

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio