Thursday, January 19, 2012

.cuti-cuti cinta.

hujung tahun biasanya orang bercuti-cuti Malaysia kan? aku juga begitu. eh tapi dah masuk tahun baru, kau baru nak story cuti akhir tahun apa kes? :/

maap, kebizian melanda diriku. hewhew. nak kata bercuti, tak la bercuti berhari-hari lamanya. cuma kengkonon bercuti sempena menyambut Anniversary kami yang kedua tahun ini. lokasi pilihan ialah Lexis Hotel Port Dickson. aku booked bilik Tower Seaview je, tak mampu nak duduk Grand Lexis sebab harga melampau-lampau naik on peak season. lepas masak spaghetti terus gerak ke PD *macam mak aku dah tiap kali bercuti bawa bekal :p then sampai sana dalam 12pm terus check in (even dia kata check in jam 3pm)

sampai bilik kita makan dulu sebab tak breakfast pun dari rumah. then petang sikit jalan-jalan di swimming pool cuci mata dan tetiba incik imron malu nak mandi. kenapa tah? so kami berfotogedik di sekitar hotel sahaja. mengikut plan yang berada di minda, aku nak g jenjalan pantai petang tu tapi incik somi takut termissed cerita Tentang Dhia sebab episod last kan. so dia kata kita p sebelum balik pada esok hari, tapi sumpah terik tak boleh nak buka mata, cenggana mau berfotogedik di tengah panas ken? T_T

moh layan the picture's :)

bolognese and carbonara with meatballs :)

our room <3


kita makan dulu!

pemandangan dari bilik kami

counter swimming pool

tada, nampak tak si buyung itu? :p

pemandangan di bilik Chalet

us :)

bilik kami nun hujung di atas sana

teringat time kawen jalan-jalan naik buggy <3

lepas makan malam, jalan-jalan di pantai sebentar

:*

mahu pulang sudah :(

jalan-jalan sebelum pulang

cantik, cantik, CANTIK!

bersendirian


naik kereta comel ke PD, si merah sedang di baiki itu dan ini oleh tuannya


sekian sahaja cerita cuti-cuti cinta kami. tahun depan bercuti dan menyambut anniversary bertiga, insyaAllah :) *can't wait!

2 comments:

iizla said...

menariknya anniversary celebration.
simple but sweet!!

anyway, happy anniversary!!!

zeera said...

thank youuu :')

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio