Thursday, January 12, 2012

.cerit-cerit ringkas.

semalam balik kerja terus rushing kemas baju nak g balik rumah mak dan terus ke Sabah esok hari. sebelum itu makan dulu di kedai sebab incik somi lapar, bukan sengaja tak nak masak tapi malas nak kemas dapur segala sebab nak g tinggal rumah lama. kancil siap-siap dah parking atas kerana berbumbung. hihi.

sampai rumah mak, makan lagi as usual sampai mengah. haha. borak sampai muntah sebab lama tak jumpa. macam-macam cerita, tampah cik bella ada di rumah. then sempat masuk baju dalam mesin ingat esok pagi (hari ini) nak sidai, tapi sumpah tidur mati tak sedar apa. sedar-sedar somi kejut eh dah jam 7.30am. mampus! hihi. itu akibat tak cukup tidur, penat dan tidur lewat sangat :/

pagi ini siapkan apa yang patut, esok bos ada meeting (pasai tu aku datang juga office harini) siapkan kerja, kemas meja dan boleh bercuti dengan seronok esok.
baby, we're going to Sabahan! behave okay, love youuu :')

APA YANG MENARIK DI SABAH?

selain ikan bilis udang kering, ikan kering dan barang barang yang fresh?


p/s: sebelum tidur incik somi tetiba tanya boleh ka aku naik flight? aku kata boleh la, awatnya kan? dia kata risau gugur. insyaAllah, tak akan jadi apa-apa kut kan? :)

0 comments:

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio