Monday, December 5, 2011

.hadiah sendiri VS hadiah anniversary.

gumbira rasa di hati, dah dapat handbag yang boleh sumbat segalanya di dalam and easy to bring anywhere. usha yang lain, beli yang lain. bila try test yang di usha sebelum ini tak berkenan di hati pula. so, i'll take this one memandangkan dia tak terlalu besar dan tidak terlalu kecil. dan takde zip! just seluk je. haha. sia-sia simpan rm300 and spent on handbag on the next month bak kata incik suami. so bila duit nak bertambah. kennn? -_________-
wallet di atas bag itu kepunyaan incik suami. disebabkan beli dua biji handbag + one pencil case, so dapat la voucher rm100. so topup sikit dapat wallet sebiji as hadiah anniversary, boleh? hee. awak yang kaya, saya tak kaya :p

cik bella peminat tegar handbag Roxy, grab yang ini. aku minat juga design ini tapi malas nak gaduh-gaduh so ambil design atas. lagipun boleh tukar-tukar. eh sempat ke nak tukar? haha.

maka, sekian sahaja cerita hadiah untuk diri sendiri dan hadiah anniversary.


p/s: dah dua tahun dah kau kahwin zeera? sungguh cepat masa berlalu. tahun ini mahu dinner di mana ya? tapi yang tak bestnya, anniversary time Christmas. so speciality on dinner semua menu Christmas on so many places. sedih! tapi nak juga makan berdua for the seoncd year ni sebelum bertiga on the third year, insyaAllah :')

1 comments:

faizul badri said...

Nanti belikan jam pula yea.....
Jam ni macam cantik jea, macam comel je tuk aniversary....
Juga bagus tuk kesihatan...
http://muslimchoices.com/?p=jam_tawaf_tali_kulit&s

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio