Wednesday, July 28, 2010

.hobi saya.

apakah hobi anda?

hobi saya?

1. beli baju! :)
tiap-tiap bulan. macam kewajipan. haha. tapi bila nak keluar ke mana-mana saya selalu cakap
"nak pakai baju apa ek?" tak pun, "hesh, takde baju la" ;p

2. saya seorang yang gila selipar.
brand kesukaan: ipanema, F.O.S, banana peel.
macam addicted nak beli, tak kesah la mahal ke murah. adik saya ramai, boleh share. tapi saya je yang suka beli. takpe, sharing is caring kan? kami kan kembar tiga. baju semua dah satu saiz! semalam adik lelaki saya sibuk pilih boot, saya pun turut pilih sepasang selipar. haha.

3. handbag.
yang ini tak boleh beli selalu. encik suami bising sebab sedikit mahal dari dua benda di atas. last week teman bella beli wallet di roxy, saya macam nak sebuah handbag baru di roxy juga.
tapi, as usual encik imran pasti tak bagi. :(
dia kata, "honey baru beli dua handbag this month, ada yang tak pakai lagi".
saya menjawab, " tapi ade less, untuk raya" .
encik suami terus menjawab, "raya nanti pun ada sale juga" .
saya cakap lagi, " bulan depan boleh?".
encik suami, "okay" .
saya pun terus, "yeay!" ;p
(tak sabar tunggu cek tertunggak :D)

4. suka makan.
dan sangat addicted with pasta and tom yam. dan tidak lupa masakan emak. :)
kalau duduk rumah emak, saya jadi manja sedikit. tugas emak memasak, saya tolong potong-potong sahaja. teehee. mood: tak sabar nak balik makan! :D

5. jalan-jalan.
ini juga suka. tapi bila dah kawin ni, banyak benda nak kena buat. so jarang dapat berjalan-jalan.
encik suami pula kerja tak tentu hari. so saya redha je la.
dan saya ada hobi baru, tidur. eh, baru ke? ;p

p/s: kak oi, aku ni bukan kerja sebagai operator. kau kerja berjalan ke sini sana, jom bergembira, bergosip je kan? haih.

3 comments:

Ali Imran Sarmin said...

huhu... jom kite jalan2 malam nie!

~pErawan Jingga~ said...

nk ikot...hahaha..;p

zeera said...

ali: JOM! :D

farra: perawan jingga? haih. jingga la sangat. ;p JOM juga.

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio