Saturday, July 10, 2010

.cik city.

finally, welcome cik city. hehe.

ayah dah lama nak kereta ni. kereta murah, kalau nak di bandingkan dengan kereta BESAR yang lain. tak mampu nak beli. -___- tapi bagi kami, mahal dah ni. huhuh. hampir sebulan dah ayah jual avanza, sebab masing-masing dah ada kereta, so mpv dah tak perlu lagi dah. aku plus im haruslah naik kereta sendiri kan. maka tanggal 07072010, cik city selamat sampai ke rumah. meh layan gambar. capture melalui hp cap ayam saya. sila kesian.

sayang cik city. ewah, macam kereta aku pula. ;p

dapat 2 helai t shirt. tapi besar. -__-

buku-buku, payung ada dalam kereta. tu je kot gift dia.

oh, ini aku paling suka. boleh pusing-pusing, macam puzzle. ;)

congrats ayah, you've get what you want. sebab ayah saya sangat cerewet macam saya. eh, lagi cerewet dari saya okay. lepas ini encik suami pula akan happy sebab kereta kesayangan dia akan jadi cantik. bukan, bukan persona, the new one. persona milik saya kini. haha. oh, saya kepingin sangat mahu memiliki myvi pink itu. tapi sayang mahu tukarkan dengan persona. maka, apa harus saya lakukan? dan semalam, encik suami mimpi belikan saya vios trd warna putih, wah! suka, suka. tapi mimpi sahaja. harap akan jadi kenyataan. hahah.

3 comments:

My Story said...

muahahahahahah..gile lawa kete ur dad zira..muahahahha..dah try drive lom..hahahahaha

zeera said...

hahah..kau perli aku ke ha? -___-
test drive?dia percaya menantu dia je. sobs.

My Story said...

makk aiii..sedey gile..muhahahahaha..sabar..kalau aku..aku rampas kunci kete tue.hahahahaha

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio