Monday, March 2, 2015

.meroyan wcssc.

sedihnyaaaaaa. a sad sale sebenarnya.
hari yang sama aku beli dan beli lagi satu ssc. mampus. gila kan? dah la gaji lambat bulan ni. so aku terpaksa jual juga salah satu daripada ssc yang aku ada. ceh, 2 je baru ada. 1 is coming soon. so sehari je ssc ni ada dengan aku dan kini terpaksa jual.

im tanya "kenapa beli ni pula?" 
aku jawab "ni wcssc, so lagi sejuk"
im tanya lagi "berapa rm?"
aku jawab balik "ada la sikit" >.<
last statement dari im "macam lagi mahal je"
and last aku jawab "ini pun beli preloved kot"

and of course la wrap conversion ssc (wcssc) lagi mahal sebab lebih sejuk. Tula aku tu canvas, so a bit panas and keras gitu. tapi aku suka je. so berbelah bahagi nak jual mana satu ni? puas fikir. nak keep takde fund sebab nak rotate fund untuk "new babies".

lama sikit im kata "tak suka yang ni (wcssc)" 
laju aku jawab "kenapa?" 
sekali dia bagi jawapan "macam buruk je, kaler tak cantik" 

eh aku beli sebab dia boyish design kot. takpe, aku dah beli yang rainbow punya. hahaha. 
dan di situlah aku buat keputusan untuk jual yang ni. aku jual tolak harga yang aku beli je.
cukuplah dua kot lepas tolak satu ni. pfttttt ;p


comel kan ikan berenang renang di tepian tu. ada ring sling kaler shocking pink pun jenis didymos ni. santeknyaaa.  satu lagi wrap kaler baby blue gitu. sweet je. tapi i'm a ssc momma. so malas nak meng'wrap' bagai. boleh tengok je laaa.


test dekat Aaris back carry. 13kg seems weightless sangat. meroyan dah mama awak ni Aaris. agak-agak racun im beli Tula Toddler untuk travel lepas tak? hahah.

nak tengok ke rainbow kita? eh surprise la :p

1 comments:

Norhanita Mohd Yusof said...

kalau dah mula ber bw.. memang tak boleh stop kan? jatuh hati berkali2.. hihihi.. by the way.. salam ziarah

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio