Friday, July 13, 2012

.Aaris petah barkata-kata.

Assalamualaikum, fuh bersawang sudah kini belogku. al-maklum la laptop ku sudah diambil orang. oh hutang satu cerita pasal itu. later saya cerita. hari ini saya mahu cerita pasal anak kesayangan saya :')

Aaris Zaquan kini berusia 2 bulan. hobi bercakap seorang diri mahupun dengan orang lain. hihi. muka sedikit bengis sebab suka berkerut. *ikut mama dia :p 

ini dinamakan "good morning talk" sebab Aaris Zaquan bila bangun pagi lepas minum susu tak mahu tidur dan mahu berborak-borak. mula-mula cakap dengan mama, tapi bila mama tunjuk henfon ke muka saya, saya tak tahu nak react macam mana. end up saya borak dengan baba je la. layan.


ini pula rakaman dua hari lalu sebelum baba dia pergi kerja. lepas borak dengan baba tukar baju, minum susu kemudian kita tidur :) so, nak dengar dia berborak dengan baba dia? ayuh!


zyrahman

2 comments:

MaMa sYahMi said...

sgt comel...airis dah pandai nak borak2 ea...

zeera said...

hehe. rajin bercerita bila orang agah dia. tp x paham apa dia cakap :p

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio