Thursday, February 2, 2012

.i love pink.

wishlist nak henpon baru tercapai juga. terima kasih kepada incik somi terchenta gitu. hewhew.

sepuluh juta kali kata 'this is the last phone yang akan di beli' but memang tak dapat la. incik somi yang racun aku beli Note bila aku cakap nak S2. bila merengek-rengek nak Note dia pula suruh beli S2, memang tak nak la aku kan. HAHA. tapi bila tiba masa nak beli nampak warna putih, but over the budget so ambil je la warna hitam. casing pink bodoh tu pun dah rm50 kot? durh :/
*merengek-rengek pun sebab dia selalu berlagak dengan kita with his tab plus, annoying!

muka senyum sampai telinga bila dapat henpon baruuu! haha. eh, aku jenis meminta tang henpon je ye, yang lain tak minta-minta pun. selalu minta izin nak beli je. tang henpon duit tak berapa nak cukup, so kena minta incik somi. tu pun kalau dia nak belikan la. heh.

Samsung Champ, Samsung Galaxy Note and tempat letak coins yang comel from Cik Bella. dia kan dapat voucher buku yang Najib bagi, so dengan baik hati dia belikan aku ni. thank youuu :')

i LOVE pink <3

2 comments:

♥ Elin ♥ said...

:) ayat 'this is the last phone yang akan di beli' mmg selalu gak guna.

elin lagi giler hp..dan puas rasanya pakai hp nih. tggl nak pakai i phone jer x kesampaian....

zeera said...

mula2 mmg ingat nak kumpul duit beli ipung, tapi incik somi kata better beli Android je sbb ipung kena jailbreak and what so ever kan. hehe. jadi laa, orang nak belikan ;)

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio