Friday, February 11, 2011

.penggemar pink.

sebagai seorang penggemar pink tegar, haruslah bin wajibal ghunnah ada separuh atau mostly barang korang in PINK, betul? aku juga begitu. hee. so saja nak share barang pink yang aku ada. :))

taraa! si kecik molek yang seperti kanak-kanak ribena tapi tak minum ribena sebab dia hanya minum air strawberry sahaja. eh apa kena mengena? abaikan. :p

gambar di atas menunjukkan: baju pink, tudung pink, casing hp in pink, handbag pink? :)) i loike.

bantal-bantal busuk tapi wangi dan sewaktu dengannya. teehee.

langsuir in pink? woah. :p

3 in one, tapi tak boleh diminum mahupun dimakan. eheh. dinding in pink, tiles bilik in pink dan carpet putih and pink roses. maaf berkeladak sikit carpetnya eh. sebab beige colour kan, then semua orang masuk bilik aku kaki semua hitam je. -.-

selipar or flip flop, sebenarnya berlambak lagi in pink, tapi malas nak kumpulkan semua. sebab hobi aku memang suka habiskan duit beli selipar and letak dalam almari then orang lain guna sampai rosak atau mak ambil buat selipar dapur. haha.

calculator, dulu-dulu zaman suka guna calculator, beli la kan. comel je tengok. :)

jam bilik pun pink? murah je jam ni. beli masa nak guna kat rumah sewa dulu. cepat makan bateri oh jam ni. haih. tapi i tetap suka.

ini baju incik suami, tapi sebab pink, nak masuk juga kat sini. terlebih rajin nak iron baju malam-malam buta. incik suami kerja tak payah pakai kemeja dan tie bagai. senang kerja acik. huhu. eh hanger pun pink ke? lalala.

compact powder, beli sebab bella ada sebijik dan aku rasa nak satu jugak. macam comel je bila tengok berkali-kali kan. purse pun pink. suka, suka!

handbag baruuu! incik suami belanja. sayang incik suami sangat! <3>

bedak baby johnson tu wangi sangat kan?? SUKA juga.

cuba cari benda pink di dalam ini gambar. dapat? pandai! :D

last but not least, cadar katil pun pink. yang lain malas nak show off, boleh? huhu.


stuff in pink korang pula bagaimana? mari share! :))

4 comments:

shidot said...

gilerrr kentang !! :)
eh, masih ade lg si bantal bucuk dan itu jam dinding kah? tahu2 jawapan die!! ;p

zeera said...

haruslah ade. tak kan nak buang der? penuh sentimental value tuh. ngeee~

pinkroses said...

comey la...suma pink...(>_~)

Ali Imran Sarmin said...

pening2...

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio