Tuesday, February 8, 2011

.malu dan tak malu.

haihh. sebelum mula entry, mengeluh dulu. apa perasaan anda jika anda berpakaian begini eh? tak terasa macam bogel ke? pelik oh orang yang boleh ke sana ke mari (terutamanya di pantai) dengan berpakaian begini. bila tanya agama apa? kalau jawab islam memang tersangat malu la kan? aku ni memang la tak baik mana pun, tapi masih berfikiran waras sebagai umat islam untuk tidak berpakaian begini dikhalayak ramai. sangat memalukan kot? setuju tak? then for those yang ada nama "islam" pun masih seksi meksi bagai nak terkeluar biji mata orang tengok dia. yang peliknya, kenapa orang suka showing off begini? kalau cantik, memang sedap la cuci mata (tapi cuci mata pun berdosa juga kan? haih). kalau tak cantik? fikir sendiri la. tapi mungkin mereka fikir mereka cantik, so ikut suka nak pakai apa pun kan? orang lain dah puas tengok dulu sebelum bakal suami sempat tengok kot kan? :p

2 comments:

Aida Hartini Mohd Tajuddin said...

fasha sandha ka ni zeera?
sok akhirat tau la macam mana

zeera said...

bukan beb, siapa entah nama dia ni. hee.

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio