Wednesday, January 12, 2011

.kecewa.

saya kecewa. tapi sebab apa?

for those yang tak rasa apa yang saya rasa, mungkin tak faham kan?
tapi for those yang sama macam saya sahaja yang faham each other.

apa maksud saya?
maksud saya adalah:

orang bercinta dan kemudian berkahwin untuk apa?
mesti untuk dapat ZURIAT kan?
bila orang yang cepat dapat zuriat, lelaki itu di gelar jantan sebenar.
maka bila lambat dapat? lelaki itu bukan jantar sebenar kah?
agak sedih di situ.
tapi encik suami selalu motivate saya: SEMUA ITU REZEKI.
maka saya redha.
terima kasih suamiku.

5 comments:

shidot said...

sabar ye sygku. semua itu rezeki ALLAH. die lg tahu ape yg trbaek utk kita. mane tahu, nti kembo 4 terus Die bg! percaya pade kekuasaan DIA. ;)

♥ FeRra ♥ said...

aminnn utk ckp dot 2. hehe. btol2. baru lg syg. tgk oon. sethn lebh gk die tggu. n kownk masih muda. x mo sdy2 aw :)

zeera said...

ye, aku rilek je beb. tapi kdg2 terase gak bila di perli dan di tanya berulang kali bila lagi? rezeki org lain-lain bukan? tapi adakah mereka faham perasaan ini? T_T

♥ FeRra ♥ said...

persetan an. bkn dieowg yg tentu an kebahgiaan dieowg. yg perli2 2 senonye jeless. dieowg iri hati jek. anggp jek cm lalang :) chill babe

MyeAqma said...

zeera, relax je k.. doa byk2.. biarkn apa org nk ckp. adik mai pun dh kawen 2 tahun x dpt ank lg..
rezeki tu akn ada gak nnti..
chill k!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio