Wednesday, December 22, 2010

.pecahkan ais PINK.

belog saya dah PINK! :)

maka nak join cik yaya dan cik shidot aka my very best friend.
oleh itu, mari kita pecahkan ais pink sekarang!

nama saya hazirah abd rahman. selesa dengan panggilan zeera. umur 24 bila lahir pada 2 jun 1986 dan sudah mempunyai suami. dah tak belajar, sedang bekerja di ukm. bukan pensyarah ye, kaki dan tangan sokongan sahaja. anak jati Bandar Baru Bangi. hehe. i'm so madly deeply in love with PINK, maka teruja gila bila tengok shidot join this belog. shidot dan saya suka PINK kan dot kan? kenapa tah? lalu, belog saya pun bertukar wajah dan join cik yaya yang sempoi. i loike. belog cik yaya pun comel, secomel orangnya. ye, bak kata shidot mesti buat geng belog pink hangout day nanti kan? love love! sekian.


akhir kata, cupcake ini memang comel. kreatif betul cik yaya ni. btw, macam comel je kan panggil "cik"? sebagai contoh cik zeera even dah tak cik dah pun kan. maka cik yaya, apa kata kita gelar kawan-kawan dalam GBP as "cik"? hee. sekadar beri cadangan. boleh difikirkan mungkin oleh tuan pengerusi? heh. okay, sekian bebelan dari cik zeera untuk entry kali ini. sehingga kita berjumpa lagi. ;)

7 comments:

.cik yaya. said...

salam, hehe puan zeera daftar tak masa kat geng blog pink..tp its ok thanks buat entry ni eh

♥ FeRra ♥ said...

design kite nye blog sameee. suke2 :)

shidot said...

yeay! tinggal fera je dengan geng purple nye. hahah. tah bila nak wujud nye. kata smggu, we wait n c je. lalala~

♥ FeRra ♥ said...

hahahalebh smggu dh an ???? xd mase le yang.hee

.cik yaya. said...

hehe,..sokong je pgl cik

Fashionista said...

ais sy belom pecah..jap nak pecahkan..hehe..nant sy bg entry....

Fashionista said...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/01/pecahkan-ais-pink.html

sudah...=)

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio