Friday, March 30, 2012

.Tanamera Postnatal Care Set.

Yeay..sampai sudah setelah seminggu menunggu. Hehe. Dah boleh start pakai virgin coconut oil untuk urut di perineum for smooth delivery. Dan perlu diminum 1 sudu kecil as minyak selusuh. Gulp! Hoho. Sebelum proceed payment incik somi beria surih call, *atte dia bayorkan ken maka teman ikut je la. Orang tu sangat friendly dan tanya kenapa lambat sangat beli sebab aku dah 8 bulan lebih. Mana aku tahu..dah kata postnatal, ingat guna after deliver je la kan? :p


Buka-buka kotak pun dah bau ubat-ubatan menusuk hidung. Tak sabar nak mulakan pengembaraan bersama Tanamera. Ececewah. Haha. Nanti lepas guna aku bagi testimonial pula ek. Hihi.


At first aku usha Nona Roguy and Shaklee. At last kawan saya rekemenkan Tanamera ni. Bila proposed kat incik somi dia on je. Hewhew. Cecepat booking! Thank youuu baba. I love you <3


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

yatt said...

hai nak tnya beli set ni online ke? ada link dia tak?

hazairin.budiman said...

Hi, terima kasih memilih Set Bersalin TANAMERa,

Jika ada yang nak dapatkan boleh beli di www.postnatalcareset.blogspot.com


terima kasih :) share dengan kawan kawan ya

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio