Thursday, August 11, 2011

.baju raya T_T.

baju raya! siapa yang tak suka nak bergaya di hari raya setelah sebulan kita berpuasa? kan?

tapi saya takde baju raya lagi T_T

ingat nak pakai baju raya bertema grey this year, sebab ada sehelai yang dah siap kaler itu. sekali incik somi kata "ha, kelabu? takmau!" dia suka buat muka macam nak kena tumbuk laju-laju. grr.
seb baik i sayang you :p
and ianya buat aku berfikir okay fine kita cari kaler lain. tema incik rahman's family kaler hijau. eh macam kaler rumah je mak? baru perasan. haha. but many color of hijau la and as usual baju perempuan-perempuan sudah mesti/wajib/harus ada.
dorang sopin takmau ajak aku. so SAD!

hari tu semata-mata nak interview beli baju baru. so dengan muka kesian cakap kat incik somi "pakai baju ni je la masa raya, abang cari baju melayu kaler ni ye?" haha.
tu 2nd choice ler kan. *hijau juga. wink.

baru-baru ni incik somi tetiba cakap, "nanti abang bagi la honey duit rm tett, sehelai je tau!" yeayy, tu pun dah lebih dari cukup. alhamdulillah.
tak mau minta lebih sebab nanti mesti dia cakap "ha, dah tu macam-macam nak beli kereta bila nak siap? tunggu la kereta siap baru la boleh beli macam-macam. kan?"

okay fine T_T

kasut, handbag, tudung and bla, bla, bla siapa nak sponsor? T_T

so korang tema apa tahun ini? aku kalau boleh nak pink, tapi incik somi mesti taknakk! BENCI tau. T_T

eh teruk betul aku ni, puasa baru masuk hari ke sebelas okay? heh.

2 comments:

Aida Hartini Mohd Tajuddin said...

husband cakap tahun ni kale maroon, i pun belum pergi cari baju raya zeera :(

zeera said...

tahun lepas i dah merah. nanti tempek pic raya di pagi raya di facebook ye :')

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio