Monday, March 21, 2011

.bengang! grr.

kalau korang bengang kan, apa yang korang buat?

menjerit? kalau la aku boleh pergi ke suatu tempat yang lapang dan menjerit macam ni kan best -.-

kalau aku, aku malas nak cerita cerita kat orang dah sebab nanti ada tukang cerita kat orang lain then benda tu jadi putar belit. dah la aku memang jenis malas nak cakap bila aku bengang. aku suka buat muka, tahu tak macam mana? kadang-kadang orang yang rapat dengan aku pun tahu ada yang tak kena bila tengok muka aku. muka kerek gila rasa nak sepak je kan? ada aku kesah? haha. but then bila kau dah luahkan kat orang yang kau bengang tu, tapi tak dapat respon apa-apa, kau rasa apa? macam useless kan? haih. so better kau diam. atau patut luahkan pada orang lain yang tak berkenaan or orang yang berkenaan?

stress mak nyah! tapi tak kan jadi macam ni kot, aku saje letak sebab kaler pink, teehee. boleh? HAHA. kalau aku, kalau tak tahan sangat nak fikir, air mata akan turun membasahi muka. tapi sekejap je pun tenangnya. hmm.

mungkin lebih baik kau serahkan segalanya pada yang maha Esa.

3 comments:

shidot said...

same je ngan prangai aku.. :)
ble marah, bengang, sedey ak lebih suke berdiam dr berkata2..ble hepy saje kt akan bising bagai nak rak.. :)
sentiasa berdoa diakhir stp solat 5 waktu..pluss bace Quran jika de masa...
ko pasti akan lebih tenang dear..
insyaALLAH.. :)
rindu korang!

♥ FeRra ♥ said...

kownk sape ?? ;P

zeera said...

dot: kita kan twins. hehe. thanks beb! miss you more! sila activekan fb secepat mungkin~

ferra: aah kan. korang? siapa? :p

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio