Thursday, November 11, 2010

.langkawee lagi.

update pasal sanggar kerja di langkawee~ :)

seminggu sebelum nak pergi, kecoh gila pejabat. sebab apa? sebab banjir! jalan tutup and so on. dan malam nak pergi lagi kecoh sebab bus ukm yang ditunggu tak kunjung tiba. kenapa? sebab tadika ukm pun pergi langkawee juga. nak di pendekkan cerita, mereka curi bus kami. dan pemandu bus tu tak take note siapa yang patut mereka ambil. haih. then contact bus kiffah, pemandu pula tak ada. bincang-bincang selaga dapat bus dan pemandu dan akan datang dalam masa sejam. tapi memang lama gila tunggu kat panggung seni tu. semuanya penuh dugaan. dan kami selamat sampai di jeti kuala perlis lebih kurang 8 pagi. hujan turun pada pagi jumaat yang hening itu. tapi hujan tidak sampai ke petang, maka kami bersukaneka pada petang yang kini sudah terang. :) sumpah seronok bersukaneka. mari lihat keseronokan kami.

baru sampai pantai chenang :)

tekun mendengar arahan la konon. siapa tah yang caputured? hehe.

acara utama, bina istana pasir! jom main pasir.

ha tengok, semangat kan aku? HAHA.

ini kumpulan saya!

lagi sekali, senyum. :)

judger's dari Holand! hehe.

ini kumpulan yang menang. benci aku. haha. tapi memang cantik la kan kan?

tengok orang main isi air dalam botol. nak tengok jugak? meh tengok bawah ni.

ha, meriah kan. jauh betul nak ambil airnya. picture yang mereka kecoh-kecoh nak isi-isi air dalam botol tu malas nak upload. boleh? hee.

eh, im menang apa ni?

ni ha, makan biskut gantung. dapat nombor tiga. :D

bersungguh-sungguh mereka kan? acara untuk pasangan kakitangan sahaja. para suami la kiranya.

main baling-baling belon.

aku awal-awal dah kalah. HAHA.

yeay, SERONOK gila. ini tak semua yang hadir. bos saya pun tak sampai ke pantai chenang, sebab dia call semua tak angkat. hp semua dalam bag. haha. ini baru sikit. penat pilih picture doh. banyak sangat. yang lain hari saya update bila ada kesempatan okay. :) hingga berjumpa lagi! tunggu~

1 comments:

s.h.a.z.a said...

best sgt tgk pic! soklan cepumas...ble nk bwk ktorg plak??hahah!

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio