Monday, September 6, 2010

.perihal semalam.

what's wrong with me?
one word; gila dah mai. (one word ke? ;p)
hatred.
annoyed.
bored.
semua ini disatukan, so itulah yang aku rasa pada hari semalam.
orang pun menyampah dengan kau zeera. kau tahu tak?
tapi, ada aku kesah?
aku tak reti nak hipokrit kot. orang yang kata, aku ikut je orang cakap. HAHA.
bila dah rasa semua tu, maka, aku malas nak bercakap.
dalam erti kata lain, BAD MOOD.
bila bad mood, aku suka beli-belah.
tapi apa yang ada disitu untuk dibeli?
ada, untuk my dearie suami.
dan lepas itu kami terus belah.
dan dari empat musim, jadi satu musim tapi sampai 3 dishes.
licin. dan PUAS HATI.
and starting to be happy again, maybe.
dan bila esok, tengok baju raya dah siap.
lagi HAPPY.
senyum lebar-lebar.

belakang sekali baju melayu encik suami. tema kami tahun ini: merah. masih mood pengantin. ;p belah emak saya tema sea blue itu. wah, suka SUKA. ini baru siap yang kurung moden. baju kurung still in the making. emak, cepat siapkan please. :D sayang emak sangat!

2 comments:

Ali Imran Sarmin said...

cantik la baju dia..

~pujangga sepi~ said...

sgt jeles...xde baju raya,,;(

Post a Comment

 
Blog Template by Delicious Design Studio